Make your own free website on Tripod.com
Utusan Penting Dari Kami
Kami mempunyai satu produk unggul. Satu Produk yang diperlukan oleh setiap rumahtangga, pejabat dan individu. Satu produk yang mampu mempengaruhi dan mengubah setiap aspek kehidupan. Kemungkinan, satu-satunya produk yang terbukti menambahkan keberkesanan setiap sel, tisu dan sistem tubuh. Bayangkan mereka-mereka yang tidak mempunyai anugerah yang sangat berharga iaitu kesihatan. Semua kekayaan didunia tidak dapat menjamin kebahagian jika seseorang itu sakit atau uzur.

Say sendiri pernah mengalaminya. Di saat-saat saya berasa paling tertekan semasa peperangan saya dengan kanser, saya berdoa dan merayu kepada Allah s.w.t. agar memberi saya penyelesaian dan dengan berkat doa dan usaha, saya terasa di bimbing kearah penemuan AIR AURA ini dalam membantu pemulihan saya kearah kesejahteraan hidup.

Oleh kerana ianya satu anugerah dari Allah s.w.t. saya terasa bertanggungjawab untukberkongsi anugerah ini dengan orang lain, dan jika boleh, menawarkannya kesetiap pelusuk dunia dan kepada setiap individu di bumi Allah s.w.t.

Sepanjang kerjaya, saya memang menganjurkan kepentingan air. Saya juga telah menghabiskan banyak masa menyelidik air. Kemungkinan, itulah sebanya saya cukup yakin bahawa airv mampu menjadi penawar terbaik untuk segala penyakit manusia. Penyelidik air terunggul di dunia menganjurkan petua orang tua-tua bahawa air mempunyai kuasanya tersendiri untuk menyegarkan, mempermudakan, memberi kuasa, menambah oksigen, menyembuh, memulihkan - secara ringkasnya, mengekalkan kesejahteraan hidup.

Itulah matlamat Sistem Air Penawar Rx di rekabentuk secara khusus. Ianya satu produk tunggal yang jauh lebih baik daripada produk-produk lain di pasaran. Itulah sebabnya anda yang mengguna dan memasarkanya mempunyai kelebihan dalam mempromosi faedah - faedah penawarnya.

Hanya jika anda mengetahui secara menyeluruh tentang kepelbagaian manafaatnya serta keberkesanan lalu  bagaimana dan mengapa ianya jauh lebih baik maka bolehlah anda yakin mengapa anda harus memilih Sistem Air Penawar Rx berbanding sistem-sistem lain yang jauh lebih mahal.

Semoga Allah s.w.t.  memberkati anda , peranan anda memperkenalkan air penawar ini kepada mereka yang kemudiannya juga turut diberkati. Segala perubahan positif di dalam kehidupan mereka amatlah dihargai kerana anda turut menganugerahkan mereka sesuatu yang berharga iaitu Sejahtera Sepanjang Hayat.